2016. júl 20.

Overwatch Hero Spotlight - Pharah

írta: Neutral Reaper
Overwatch Hero Spotlight - Pharah

 

 

Pharah

 

Teljes név: Fareeha Amari

Kor: 32

Ország: Egyiptom

Foglalkozás: Biztonsági Vezető

Szerep: Támadó

Életerő: 200

 

 

 

Képességek:

 

Hover (Passzív)

Levegőben az ugrás gombbal aktiválhatjuk Pharah beépített jetpackjét. Nyomva tartva emelkedhetünk kicsit, nyomkodva huzamosabb ideig tarthatjuk magasságunkat. 2 másodpercig tart az üzemanyag (folyamatos használat mellett), ugyanennyi idő alatt töltődik vissza.

 

Rocket Launcher

Egyiptomi igazságosztónk fegyvere egy rakétavető hat lőszerrel egy tárban. Rakétái sebeznek területre is (splash damage) de jóval többet ha sikerül telitalálatot produkálnunk.

 

Jump Jet

Rocket jump hiányában (van az csak túl sok HP veszteséggel jár, ezáltal nem ajánlott az alkalmazása) ezzel a képességgel a levegőbe szökkenhetünk, és fentről szórhatjuk az áldást.

 

Concussive Blast

Pharah egy rakétát lő ki csuklóból, nem sebez, viszont erősen ellök mindenkit a hatósugarán belül. Szakadékok mellett remek játékszer lehet.

 

Barrage (Ultimate)

3 másodpercig folyamatosan mini rakétákat lövünk ki páncélunk minden szegletéből amerre nézünk, eközben teljesen immobilizálódunk, ideális célpontot szolgáltatva mesterlövészeknek.

Ezt természetesen érdemes nagyobb csoportokra elhasználni.

 

 

Megvédem az ártatlanokat!”

Pharah jó kezekben nagyon idegesítő lehet az ellenfelek számára, aki meg van áldva jó célzókával, az irgalmatlan mennyiségű sebzést fog kiosztani ezzel a hőssel. Érdemes mindig a levegőből támadni, mert kevés hős tud erre adekvált választ adni, pláne ha lesből támadunk.

A Concussive Blast-et érdemes pontok takarítására használni, de – ahogy már említettem – szakadékok mellett igazán effektív. Ultimate képességét ellőhetjük levegőből vagy talajról is, lent egy kicsit feltűnésmentesebb, így kevesebb a kockázata, hogy valaki tartósan vízszintesbe helyezzen minket.

Pharah igazából nem egy bonyolult hős, ha szeretünk sokat a levegőben tartózkodni, fontos számunkra az ártatlanok kirobbanó védelmezése és szeretjük a magasból idegesíteni ellenfeleinket, akkor páncél felölt, jetpack bekapcsol és mutassuk meg mindenkinek mi is az a légi fölény.

 

Szólj hozzá

videojáték bemutató blizzard gaming Overwatch Neutral Reaper hero spotlight Pharah