2016. júl 21.

Overwatch Hero Spotlight - Reaper

írta: Neutral Reaper
Overwatch Hero Spotlight - Reaper

 

 

 

Reaper

 

Teljes név: Gabriel Reyes

Kor: Ismeretlen

Ország: Amerika

Foglalkozás: Zsoldos

Szerep: Támadó

Életerő: 250

 

 

Képességek:

 

The Reaping

Csuklyás elvtársunk képes elnyelni elesett ellenfelei életerejét kis gömbök formájában. Egy ilyen életgömb 50 életerőt tölt vissza, de az ölést nem kötelező Reapernek elkövetnie. Egy szó mint száz: ha meghal egy ellen, elejt egy gömböt, ezt begyűjtve gyógyulunk.

 

Hellfire Shotguns

Életmanipuláló barátunk választott fegyvere két egykezes shotgun 8 lőszerrel egy tárban (ami ugye 4-4 lenne gondolom de mindegy is). Távolra közel haszontalan, közelre távolról sem lenézendő büntetést oszthatunk vele.

 

Wraith Form

Kaszás (vagy éppen puskás) cimboránk képes 3 másodpercig árnyékként suhanni, ilyenkor átmehetünk ellenségeinken, gyorsabbak vagyunk és a legfontosabb: teljesen sérthetetlenek, ugyanakkor nem tudunk semmi más képességet vagy fegyverünket használni amíg ez a hatás tart.

 

Shadow Step

Sötét árnyra emlékeztető kollégánk még teleportálni is tud. Egészen 35 méter távolságon belül képes mindössze 2 másodperc alatt materializálódni a kijelölt helyen. Eközben immobilisak vagyunk, úgyhogy ez a megmozdulás inkább manőverezésre való, mintsem harc közbeni bűvészkedésre.

 

Death Blossom (Ultimate)

*Az író kifogyott a frappáns nevekből* kománk 3 másodperc alatt kiüríti fegyverei összes munícióját, sebezve mindenkit aki körülötte van. Ez úgy igazán effektív ha egy helyre vannak zsúfolva a célpontok.

 

 

A Halál köztetek jár

Reaper az egyszerűbb hősök közé tartozik. Ez nem azt jelenti, hogy nem lehet vele taktikusan játszani, csak amolyan „pick up and play” jelleggel játszatja magát.

Szemtől szemben is tud érvényesülni, de a sompolygásos lesből támadásban rejlik igazán ennek a hősnek a mivoltja. Erre a célra használhatjuk a Shadow Step képességet, de a Wraith Form sem csak menekülésre van. A Death Blossom-mal érdemes várni amíg egy megfelelő alkalom nem adódik a kaszálásra. Érdemes keresni egy magaslatot ahonnan bepattanva lephetjük meg leendő áldozatainkat.

Egyszerűsége ellenére Reaperrel nagyon szórakoztató játszani. Beosonni a mit sem sejtő illető mögé és teletömni söréttel, majd egy elejtett gonosz kacaj és revitalizálódás után kihúzni még egy nevet a listánkról. Azt mondják, a halhatatlanság egyben áldás és átok. Nos, ez még egyelőre maradjon eldöntendő.

 

Szólj hozzá

videojáték bemutató blizzard gaming Reaper Overwatch Neutral Reaper hero spotlight